+385 (0)44 683 150
NAŠA POVIJEST

Tvrtka RR Transport radi na poslovima međunarodnog cestovnog prijevoza od 1991. godine. Tijekom više od 25 godina poslovanja, stalnim povećanjem i osuvremenjivanjem voznog parka te širenjem prijevozničke mreže, tvrtka se kontinuirano razvijala pa danas raspolaže s 8 voznih jedinica, tegljača s poluprikolicom prosječne starosti 4 godine , prijevoznim kapacitetom do 24 t, koji imaju sve potrebne dokumente i dozvole za besprijekorno i profesionalno izvršavanje svih usluga.

RR Transport ima dugu povijest i obiteljsku tradiciju u cestovnom prijevozu robe te smo vrlo ponosni na tu činjenicu.

NAŠ TIM

Tvrtku vodi dinamičan tim koji se vrlo uspješno prilagođava potrebama svojih klijenata i u mogućnosti je odgovoriti na sve njihove potrebe.

Tijekom godina uspješnog poslovanja stekli smo velika iskustva i znanja u međunarodnom prijevozu, i otpremi robe te se zbog tog razloga opravdano možemo svrstati među najkvalitetnije prijevozničke tvrtke.
Maksimalna predanost ovome poslu, obrazovana logistika, kvalificirani i iskusni vozači uz najnovije tehnologije izgradilo je prepoznatljivu tvrtku.

Imamo visoko postavljene ciljeve koji se mjere prema rezultatima i načinu na koji su postignuti. Cijenimo svoje ljude te nastojimo zaslužiti povjerenje i poštovanje kod svojih klijenata i zaposlenika u svakom segmentu poslovanja.

NAŠA MISIJA

Naša je misija biti tvrtka koja se ističe svojom kvalitetom i brzinom usluge. Kako bismo to postigli, stvorili smo niz vrijednosti i procedura koje stavljaju naglasak na zadovoljavanje potreba klijenata visokom kvalitetom usluge i ljubaznošću zaposlenika te na korporacijsku kulturu koja se vodi visokim etičkim i profesionalnim standardima.

Svaki dan težimo tome da postanemo bolji, potičemo razvoj te u tome mjerimo svoju uspješnost. Otkrivanjem i poticanjem razvoja novih tehnologija i usluga koje nam omogućuju poboljšanje u načinu poslovanja poštujemo dogovore i osiguravamo brzinu i fleksibilnost.

GARANCIJA KVALITETE

Uslugom transporta i povezanim savjetovanjem osiguravamo lanac dostave te tako udovoljavamo zahtjevima klijenata na najkvalitetniji način i u skladu sa svakim dijelom tržišta unutar kojeg se vrši usluga.

Najbolji pokazatelj naše profesionalnosti veliki je broj domaćih i stranih komitenata s kojima poslujemo od osnivanja tvrtke pa sve do danas.

Od samog utemeljenja RR Transport-a pa do danas prošli smo dobra i loša vremena, dovezli ili odvezli robu naših vjernih klijenata na obostrano zadovoljstvo.

Naši kamioni svakodnevno se nalaze na relaciji Hrvatska – Italija – Hrvatska.

Osim ispunjavanja potreba korisnika pomoću vlastitog voznog parka, sa svojom djelatnošću posredništva u svakom trenutku, prema željama i potrebama naših korisnika, možemo angažirati odgovarajuća vozila drugih prijevoznika u bilo kojem dijelu Europe .

Svoju kvalitetu RR Transport potvrđuje svakim odrađenim nalogom.

Sigurnost nam je od primarnog značaja kod svih aspekata poslovanja.